Lubrifianti O.E.M.

AUTOTURISME: GM / FORD / BMW / MERCEDES

UTILAJE AGRICOLE SI INDUSTRIALE: FENDT / JOHN DEERE / CASE / CLASS / AKCELA / AMBRA

Detalii

produse in poza... read more.

GM...

General Motors își extinde sale, transmisie, lubrifiant dincolo de fluid de transmisie și ulei de transmisie să includă o familie completă de lichide concepute pentru a proteja și prelungi viata motorului dvs.
   

FORD...

Motorcraft® amestecă materiale de calitate, integritatea produsului si satisfactia clientului. De aceea ele sunt singurele produse recomandate de Ford Motor Company .

 

BMW...

Intervale de service lung al uleiului BMW, testand capacitatea uleiului de a menține performanța. În plus, multe motoare revin la un nivel ridicat, ceea ce înseamnă înseamnă că uleiul folosit trebuie să aibă puternice proprietati anti-uzura .

 

MERCEDES...

Numai uleiul merita Mercedes - Benz Star. Cine știe Mercedes - Benz și cerințele lor de lubrifiere mai bine decât inginerii Mercedes -Benz ?

 

FENDT...

Mii de decizii intra în proiectarea echipament agroindustrial. Aceasta include alegerea a ceea ce lubrifiant va păstra cel mai bine performante și protejat .  Fendt...

 

JOHN DEERE...

Fiecare lubrifiant oferit este dezvoltat de către experți ingineri John Deere și optimizat în mod ideal, pentru a satisface cerințele grele .

 

CASE...

Case IH are o reputație bună, reputatie excelentă pentru furnizarea de soluții pentru mașini pe care le furnizează pentru productivitate, profit și performanță .

 

CLASS...

CLAAS oferă o gamă largă de lubrifianți pentru toate nevoile dvs. de întreținere .

 

AKCELA...

AKCELA este gama de lubrifianți și lichide de exploatare care este rezultatul colaborării dintre CNH și PETRONAS LUBRICANTS , specialistul lubrifiant pentru sectorul agricol , în special pentru CASE IH , Steyr si utilaje CASE .

 

AMBRA...

Gama AMBRA NEW HOLLAND a fost dezvoltat de către PETRONAS LUBRICANTS cu cele mai avansate tehnologii disponibile pentru toate NEW HOLLAND utilaje utilaje agricole si de constructii .